Over ons

All Care Nederland BV is een jong intermediair/ aannemingsbedrijf welke is opgericht met als doel om de juiste medewerker bij een betrouwbare opdrachtgever te werk te kunnen stellen. Met mijn 25 jarige ervaring als manager in de techniek beschikken wij over een jarenlange ervaring in samenwerking en omgang met flexibele arbeidskrachten. Door onze samenwerking met een gerenommeerde Pay Rol onderneming bent u er verzekerd van dat de medewerker correct wordt beloond conform geldende CAO's.


Dagelijks leveren wij voor de techniek, bouw, administratie, productie, asbestverwijdering, zorg, gemotiveerde uitzendkrachten/ flexmedewerkers, parttime arbeidskrachten en arbeidsmigranten aan grote en middelgrote gerenommeerde ondernemingen in Nederland. Samen geloven wij in duurzame inzetbaarheid en leveren wij met enthousiasme werk van hoge kwaliteit tegen een eerlijk concurrerend tarief.

Opdrachtgevers

Voor onze opdrachtgevers zijn wij een solide en betrouwbare partner, die 24 uur per dag en zeven dagen per week gekwalificeerde, gediplomeerde en zeer gemotiveerde medewerkers levert. Wij zijn succesvol omdat wij luisteren naar onze opdrachtgevers om vervolgens die medewerkers te selecteren welke voldoen aan de vraag van onze klanten. Met onze flexibele medewerkers kunt u de continuïteit binnen uw onderneming garanderen.

Uitzendkrachten

Voor onze medewerkers zijn wij in samenwerking met onze partners een aantrekkelijke werkgever die haar medewerkers conform de geldende Cao’s en eerlijke basisvoorwaarden een fijne, leuke en duurzame werkplek aan kunnen bieden. Onze medewerkers willen het beste uit zichzelf halen en geloven in de kracht van duurzaam samenwerken.

Onze medewerkers staan garant voor hun eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Onze 5G medewerkers staan voor:

Gedisciplineerd, Gekwalificeerd, Gecertificeerd, Gediplomeerd en Gemotiveerd


Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op